Industrijski ventilatori

Industrijski ventilatori za ventilaciju i za ostala rešenja vazdušne tehnike. Pored standarne, takozvane opšte ventilacije, posedujemo i ventilatore različitih specijalnih osobina za posebne vanstandardne potrebe. To su ventilatori sa zaštitom od korozije (otporni na agresivne agense), ventilatori za visoke temperature (za odstranjivanje dima), specijani ventilatori za sredine gde postoji moguća opasnost od eksplozije. Za sve tipove ventilatora na zahtev klijenata obezbeđujemo i potrebne priključke (postolja, flexibilne veze,regulatore itd). Svi tipovi ventilatora zadovoljavaju evropske standarde i firma obezbeđuje svu potrebnu prateću dokumentaciju i tehničku podršku - kako tokom izbora, tako i tokom montiranja ventilatora.

Dalje

Ventilatori za odimljavanje

AVIT d.o.o. već dugo godina uvozi ventilatore za visoke temperature sa različitim opsezima, poboljšane modele ventilatora otporne na visoke temperature (za odstranjivanje dima), u skladu sa najnovijim propisima i svim potrebnim sertifikatima, kako inostranim, tako i domaćim. Ovi ventilatori mogu imati direktan odvod, ili odvod kroz kanalne sisteme. Za kanalne ventilatore, krovne ventilatore nudimo više proizvodnih modela sa malim, srednjim i velikim potisnim površinama, za različite transportne vrednosti. Zahvaljujući motoru sa dve brzine, idealni su za provetravanje stambenih objekata, industrijskih pogona, trgovinskih centara itd. Odlični su za upotrebu pri normalnim dnevnim aktivnostima, kao i u slučaju opasnosti za izvlačenje - odstranjivanje dima i visoke temperature. U zavisnosti od toga da li je ventilacija direktna ili kanalna, naši stručnjaci će vam pomoći u odabiru odgovarajućih ventilatora.

Dalje

Antieksplozivni ventilatori

Antieksplozivni ventilatori distribuirani od strane AVIT d.o.o. u skladu su sa najnovijim propisima. Upotreba antieksplozivnih ventilatora je neophodna u prostorijama sa prisustvom gasova, lako zapaljivih čestica prašine i materijala kod kojih postoji stalna opasnost od eksplozije.U ponudi je više modela krovnih ventilatora, direktnog odvoda, cevnih, kao i kanalnih ventilatora sa transportom vazduha od 80-200.000m3/h, pritiskom od 120-10.000Pa i temperaturom od 85-450 stepeni celzijusa. Odlični su za izmenu vazduha kod industrijskih postrojenja, trgovinskih centara, sportskih objekata, farmi, parkinga, lokala raznih namena itd.

Dalje

DYNAIR JET VENTILATORI

Jet-Fan ventilatori obezbeđuju ventilaciju garaža, odnosno izvlačenje ugljenmonoksida (CO) i dima. Ovo je posebno potrebno kada je prostorija zatvorena ili ispod zemlje i želimo sigurno rešenje za ventilaciju. Kod klasičnog sistema ventilacije, smeša vazduha i štetnih gasova se odstranjuje cevovodom. JET profesionalni ventilacioni sistem odstanjuje štetne gasove tako što ih usmerava u određeni deo prostorije, a zatim izbacuje napolje.

Dalje

Ventilatori za domaćinstva

Ventilatori za domaćinstva su idealni za ventilaciju soba, kuhinja, kupatila, toaleta, ostale kućne prostorije, kao i za manje prostorije većih objekata.Za direktnu ventilaciju tj.za direktno izbacivanje firma AVIT d.o.o. nudi aksijalne ventilatore ASM (dužina cevi max. 1m), a za cevne sisteme (tj. stanove u stambenim objektima) centrifugalne ventilatore CENTRY ili AXICEN sa svim potrebnim priključcima, vremenskim prekidačima itd.

Dalje

Ventilatori WINDOW za ugradnju u prozor

Iz našeg proizvodnog programa izdvajamo WINDOW aksijalni ventilator, koji je ujedno i jedan od naših najprodavanijih modela. Odlikuje ga dug radni vek, tih rad, jednostavna ugradnja, lep izgled, tako da je pogodan za ventilaciju kancelarija, restorana, barova, prodavnica, sala za sastanke, kuhinja itd. Sastavni deo ovog ventilatora je i automatska žaluzina koja se otvara nakon uključivanja ventilatora (15-20s), a nakon isključivanja ventilatora (15-20s) žaluzina se zatvara. Neki od modela WINDOW ventilatora su reverzibilni (REV), što znači da upotrebom jednostavnih prekidača, koji su ujedno i regulatori brzine, ovi ventilatori mogu izbacivati vazduh iz prostorije ili ubacivati svež vazduh u prostoriju.

Dalje

Fan-coil uređaji

Zbog svoje kvalitetne izgrade, ekonomičnosti, efikasnog rada i privlačnog izgleda, Fan-coil uređaji u raznim mogućim izvedbama su savršeni za grejanje, hlađenje i ventilaciju objekata kao što su kancelarije, restorani, pansioni, pozorišta, hoteli itd.

Dalje

Tirafumo - centrifugalni ventilator za ugradnju na dimnjake

TIRAFUMO (TC) je idealan proizvod za povećanje promaje dimnjaka. Specijalna konstrukcija ovog ventilatora omogućava izbacivanje vrelih gasova temperature do 200ºC, u trajnom režimu rada ili do 400ºC, kratkotrajno (2h!). Diskretan izgled i nizak nivo buke čine ovaj ventilator idealnim za ugradnju u stambene objekte. Materijal korišćen za izradu ovog ventilatora je otporan na atmosferske uticaje čak i kada se ugrađuje u mestima sa primorskom klimom. Razlikujemo dva modela: TC basic i TC/R model sa vidljivim delovima ventilatora od bakra.

Dalje

Rekuperatori toplote

Ovi uređaji obezbeđuju profesionalno rešenje za izmenu vazduha, čuvajući do 70% toplotne energije.U današnje vreme, kada ušteda energije dolazi do sve većeg značaja i kada globalno zagrevanje postaje zaista veliki problem, moramo razmišljati kako doprineti tome da sačuvamo i prirodu i svoju ekonomsku stabilnost. Korišćenjem rekuperacionih uređaja sve je to veoma jednostavno izvodljivo. Primenjuju se na mestima kao što su kancelarije, pansioni , restorani, hoteli, stanovi, pozorišta itd.

Dalje


AVIT d.o.o.  •   Novosadski put 62, 21203 Veternik
Tel: +381 21 64-10-160  •  +381 21 820-416  •  381 21 820-681  •  Fax: +381 21 64-10-159


AVIT d.o.o.  •   Bulevar Arsenija Čarnojevića 70, 11070 Novi Beograd
Tel/Fax: +381 11 3122-559


Sva prava zadržana. Tehnički podaci, slike i crteži objavljeni na našim stranicama su isključivo informativnog karaktera. Slike na sajtu su ilustracije. O tačnim podacima se možete informisati kod naših inženjera. Zadržavamo pravo promene podataka.

Copyright © 2010 Avit d.o.o.